Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Leven met een bipolaire stoornis: lezing in de Bibliotheek Aalten

donderdag 19 april / 19:30 - 21:30

Gratis

Op donderdag 19 april wordt in de Bibliotheek Aalten een voorlichtingsavond gehouden over het leven met een bipolaire stoornis. Sprekers zijn Marcel Schepers en Natascha Hengeveld, ervaringsdeskundigen en verbonden aan Ixta Noa.
Voorlichtingsavond
Tijdens de voorlichtingsavond vertellen Marcel en Natascha hoe het is om te leven met een bipolaire stoornis. Waar krijg je mee te maken in het dagelijkse leven, wat zijn de belemmeringen, de nadelen. Maar ook is er veel aandacht voor herstel en de positieve kanten van het leven met deze diagnose.

Ixta Noa
Ixta Noa levert een bijdrage aan positieve gezondheid en herstel met ervaringsdeskundigheid als expertise. Het is een landelijke organisatie die zich inzet voor mensen die te maken hebben met een psychische kwetsbaarheid. Of dat nu komt door emoties zoals bijvoorbeeld angst of door eenzaamheid of een psychische stoornis. Zij werken met ervaringsdeskundigen: mensen zoals jij en ik die jouw gevoelens, twijfels en emoties herkennen. Een luisterend oor en ervaring met herstel kunnen soms het verschil maken.
De voorlichtingsavond in de Bibliotheek Aalten is op donderdag 19 april van 19.30 tot 21.30 uur. Kosten leden € 5,00 niet leden € 7,50. Inschrijven is verplicht en mogelijk via www.achterhoeksepoort.nl of in een van de vestigingen van de Bibliotheek Achterhoekse Poort.

Gegevens

Datum:
donderdag 19 april
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
Gratis
Website:
https://achterhoeksepoort.biblio-shop.nl/activiteiten/inschrijven/21/leven-met-een-bipolaire-stoornis#

Locatie

Bibliotheek Aalten
Hogestraat 10
Aalten, Gelderland 7122 BV Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0880092929
Website:
www.achterhoeksepoort.nl

LEGO