Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Frühjahrsfest der Volksmusik Spiel mir Einer

woensdag 16 mei / 20:00

€ 39.50
Frühjahrsfest der Volksmusik

Een prachtig gala voor jong en oud! Zoals u de grote shows van de Duitse televisie kent; DAT is het ‘Frühjahrsfest der Volksmusik’.

Wat gebeurt er wanneer je twee presentatoren bij elkaar zet in dezelfde show? En wat nou als die ene uit Duitsland komt en die andere uit Nederland? Juist! Dan krijg je onverwachte, vreemde en vooral hilarische situaties!

Tijdens het grote “Spiel mir einer Frühjahrsfest der Volksmusik” lokken Wijbrand van der Sande en zijn Duitse collega Hansy Vogt (ARD televisie) elkaar uit de tent over het voetbalspel tussen Duitsland en Nederland, windmolens, caravans op de Duitse Autobahnen, kaas, koekoeksklokken en komen tulpen nu wél of niet uit Amsterdam?

Aangezien ze het onderling nóóit eens zullen worden schakelen ze de muzikale hulp in van hun vrienden uit de Schlager en Volksmusik. Zo komen Anita & Alexandra Hofmann (Die Geschwister Hofmann), Grand Prix der Volksmusik winnaars Vincent & Fernando, de leukste plattelandsvrouw van Duitsland: Frau Wäber, Die Jungen Thierseer en Tirol Sound voor u optreden in een wervelende bühneshow!

Dit bonte gloednieuwe programma van ‘Spiel mir einer!’, met absolute TOP artiesten uit Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Süd Tirol zal voor jong en oud een feest der herkenning zijn én is een must voor iedere Schlager en Volksmusik liefhebber!

[Verhuring] Deze voorstelling is een verhuring en valt buiten de artistieke verantwoording van Amphion.

Gegevens

Datum:
woensdag 16 mei
Tijd:
20:00
Kosten:
€ 39.50
Evenement Categorie:
Website:
https://www.amphion.nl/programma/spiel-mir-einer-fruhjahrsfest-der-volksmusik/16-05-2018-20-00/

Locatie

Amphion Doetinchem
Hofstraat 159
7001 JD Doetinchem, Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0314 - 376000
Website:
https://www.amphion.nl

LEGO